Radera företag
Du tar bort ett företag genom att du markerar önskat företag i listan över företag och trycker på knappen "Radera valt företag".
När du har raderat ett företag så försvinner allt arbete du gjort för det här företaget i programmet och du kan inte ångra din efteråt. Du får givetvis ett varningsmeddelande när du trycker på knappen "Radera valt företag" och du kan därmed ångra din innan företaget raderas.